Skrivplanering

Förutom att skapa en skrivrutin vill jag ha en vettig planering av allt som jag vill skriva under året. Det finns många skrivprojekt som väntar på att bli gjorda, allt från dikter, kortare texter, artiklar till böcker. Och allt däremellan. Min största utmaning är att inte planera in för mycket skrivande, så att jag blir mig överväldigad av uppgiften.

Det här är en anledning till att Call To Action satts igång; äntligen har jag insett att om saker ska bli gjorda behöver jag noggrant dela upp mina olika uppgifter i hanterbara munsbitar så att jag känner att det är möjligt att genomföra dem.

Därför blir en realistisk skrivplanering för hela året oerhört viktig att få till under januari månad. Till min hjälp har jag mallar / arbetsblad som jag för några år sen fick via en mycket bra workshop med Ann Ljungberg, som bland annat är verksam som skriv-coach och erbjuder massor med skrivutbildningar. Mallarna hjälper mig att sätta upp mål för mina skrivprojekt samt dela upp dem i lagoma portioner för varje månad, vecka och dag.

Idag har jag skrivit ut mallarna/arbetsbladen så att jag i helgen kan börja planerandet. Det ser jag fram emot. 😺

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *