Just Do It!

I många år har jag haft mottot Just Do It!, för att påminna mig om att agera oftare än jag gör. Som en utpräglad analyserande person hamnar jag gång på gång i ett slags “grubblande” där visserligen fina planer smids, men erbarmligt lite GÖRS.

Jag vill – och behöver – agera/handla/göra betydligt mer än jag gör. Mottot Just Do It har hjälpt mig till en del, men nu vill jag bli ännu mer “görande”. Det är den största anledningen till att projektet Call To Action sett dagens ljus.

Nyligen konstaterade jag att jag – faktiskt – hade åstadkommit en hel del under 2021. MEN, under första halvan av 2021 kände jag att jag nästan inte hade gjort någonting… Och jag upplevde att jag inte tyckte om livet särskilt mycket, att livet var mer eller mindre meningslöst. I oktober 2021 insåg jag att något måste göras. Att gå in i den mörka och kalla vintern med det mindsetet visste jag skulle kunna sänka mig helt och hållet. Sagt och gjort! Jag startade ett 12 veckor långt projekt med syftet att hitta livsglädje och förhoppningsvis även meningsfullhet och livssyfte.

Nu har 10 veckor gått. Jag är betydligt gladare, piggare och känner större livslust. Meningen med mitt liv är inte lika tydligt. Ännu. ATT jag vill känna mer meningsfullhet är dock supertydligt. Så nu är mina ledord för 2022 att vara en meningsskapande doer. Det vill säga; en person som GÖR saker som är MENINGSFULLA för mig och/eller andra. Allt annat avser jag att, så långt det är möjligt, sortera bort.

Call To Action-projektet har som främsta syfte att träna mig i att bli en meningsskapande doer. Jag tror inte att någon annan än jag själv kan skapa mening med mitt liv, så nu tar jag tag i det!

Vad jag gör är att jag bara gör´t! 😹

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *