Skriva 30 minuter

Skrivande är ett av mina viktigaste verktyg professionellt sett. Jag arbetar som kommunikationskonsult och då är skrivandet en hygienfaktor. Så, jag skriver massor. Nästan varje dag. MEN – jag ger mig inte speciellt mycket tid till att skriva om det jag själv vill.

Det vill jag ändra på, så januari månads Action handlar om att varje dag skriva i 30 minuter om sånt som jag VILL skriva om. De 30 minuterna får naturligtvis bli fler, faktiskt gärna många fler. Men jag vet också att om jag sätter ett alltför högt ställt krav på mig (till exempel en timme om dagen) så är risken stor att jag hittar på ursäkter av typen: “Jag hinner inte”, “Jag orkar inte” och så vidare.

Trettio minuters skrivande av något som jag VILL skriva om är absolut möjligt för mig att klara av.

Idag är det den tredje januari och i dagarna tre har jag nu fixat min utmaning ( = min “Action”).

Heja mig!

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *