Projekt Call To Action

Det finns så mycket jag vill göra men så ytterst lite jag gör. Eller, visst gör jag en massa saker, men jag skapar inte tid för det som jag verkligen vill göra. Det övergripande målet för projektet Call To Action är att under 2022 skapa en vana av att vara en meningsskapande doer = jag är en person som GÖR saker som är meningsfulla för mig och/eller andra. Tyngdpunkten kommer att ligga på skapande, personlig utveckling och hälsa. 

Varje månad blir en ny utmaning, eller Action som jag väljer att kalla det (Call To ACTION). Det kan handla om att etablera en ny vana och det sägs ju att det tar ca tre veckor att skapa en vana, så då är en månad en bra tidsrymd. Det kan även handla om att skapa något på en månad, till exempel ta fram ett nytt koncept, föredrag eller utbildning, skriva en bok eller nåt annat ”skapande”. Något som jag verkligen behöver träna på är att under en viss tidsperiod verkligen fokusera på EN sak…

Jag börjar med att skapa denna blogg: CTA-bloggen, med avsikt att skriva om allt jag gör under året. På det sättet slår jag flera flugor i en smäll: 

  1. Jag SKAPAR något nytt ( = en ny blogg)
  2. Jag sätter press på mig själv i och med att det blir en öppen blogg (andra kan ju se om jag ”lyckas” eller inte…) 
  3. januari månads Action är att skriva minst en halvtimme om dagen. Jag vill att det ska bli en vana. Bloggen hjälper mig förhoppningsvis att få till den vanan. Skriv-vanan kommer jag att behöva framöver då jag vill skriva betydligt mer än jag gort under några år. 

Dessutom – jag har arbetat med förändring i hela mitt liv och vill nu mer öppet, transparent och lite mer personligt visa hur jag går tillväga för att genomföra förändringar i mitt liv. Och – kanske viktigast – visa vad som kan gå “fel”, hur pass mycket träning som ofta(st) krävs samt vilka tvivel förändringar kan innebära.

Om du gillar det du läser i den här bloggen – tipsa gärna andra att läsa den! 

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *