Dags att fira!

Nu har det gått en vecka och jag har hållit löftet till mig själv om att skriva minst 30 minuter varje dag. Jag är med andra ord på god väg att få in en skrivrutin. Det ska firas!

Om det finns något jag har lärt mig genom livet så är det att vara noga med att fira mina framgångar. Firandet är inte enbart en uppmuntran till mig själv, det är också ett tillfälle att stanna upp och se / uppmärksamma det jag gjort. CTA-projektet handlar om att träna mig i att bli en meningsskapande DOER. Varje gång jag stannar upp och uppmärksammar det jag åstadkommit / gjort ger jag mig alltså feedback på att jag är på rätt väg.

Frågan som återstår är: HUR ska jag fira? 😺

Jag ÄLSKAR champagne men har ingen hemma, så det får bli något annat.

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *