Summering vecka 1

Första veckan på januari månads Action “Skriva 30 minuter varje dag” är till ända och då kan en summering av vad jag faktiskt har gjort när det gäller denna Action vara på sin plats. Att summera den gångna veckan samt titta framåt och se vad jag vill / behöver göra är något jag gjort i många år nu. Planering kallas det visst, hahaha. 😹

Vad har jag då gjort denna första vecka?

  • Jag har skrivit (minst) 30 minuter varje dag
  • CTA-bloggen har skapats och lanserats
  • En skrivplanering för hela 2022 har påbörjats
  • Bokat in mig på en Bootcamp för skrivande (som startar den 17e januari)

Det jag vill och behöver fokusera på kommande vecka är att få till skrivrutinen ordentligt. Med det menar jag att få mig att skriva (minst) 30 minuter vid ungefär samma tid varje dag, så att jag framöver inte börjar säga till mig själv att “jag inte har tid” eller liknande.

Dessutom ska jag arbeta vidare på hela årets skrivplanering så att jag portionerar ut alla mina skrivprojekt över året för att minska risken att bli överväldigad (med följden att ingenting blir skrivet…)

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *