YES! Action completed

Sista januari. Dags att summera månadens Action som varit att skriva minst 30 minuter varje dag, på ett skrivprojekt som ligger mig varmt om hjärtat. Och det har jag gjort. Varje dag hela januari. Tänk vad vi människor kan åstadkomma genom att sätta ett tydligt fokus.

Förutom att ha fått ihop en himla massa text till en av mina böcker har följande uppnåtts med hjälp av denna fokusering:

  • Jag har etablerat en vana att skriva 30 minuter varje vardagsmorgon, INNAN arbetsdagens början. Det innebär att jag numera kliver upp tidigare på vardagarna, och får mer gjort. Min nya skriv-vana /-rutin är guld värd framåt, då jag vill skriva flera böcker i år.
  • Mina skrivprojekt har blivit schemalagda över året så att jag fokuserar på ett i taget.
  • Jag skriver mer generellt sett. Det verkar som att morgonskrivandet har “släppt loss” något i mitt skrivande. Tacksam.
  • Skriv-fokuset har bidragit till att jag nu går en kurs i att skriva för att må bättre. Mycket givande.

Allt detta har hänt på en enda månads fokusering. Jag är glad, tacksam och stolt.

Och imorgon börjar en ny Action, en betydligt tuffare sådan: varje dag i februari ska jag göra en insats för att sälja platser till min Mangoutbildning i mars/april. Då jag verkligen inte tycker om att sälja, så blir det här ytterst tufft. Att skriva om det i den här bloggen sätter mer press på mig och bidrar förhoppningsvis till att jag lyckas.

Håll tummarna.

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *