Planen håller

Januari går mot sitt slut. Sitter min vana att skriva 30 minuter varje dag (på ett skrivprojekt som ligger mig varmt om hjärtat)? SItter och sitter, jag är på god väg i alla fall. Det som var tuffast för en vecka sen var att stiga upp strax före sex och sätta igång med skrivandet så fort som möjligt. Idag är det (nästan) som en självklarhet. Det gäller att inte tänka, bara göra. Precis det som CTA-projeket handlar om. 👍😺

En härlig biprodukt av min fokusering på att skriva i minst 30 minuter varje dag är att jag skriver betydlig mer överlag. Det är jag mycket glad över för jag tror att ju mer jag skriver, desto större chans är det att något av det jag skriver faktiskt blir något vettigt, kanske till och med något “bra”.

Dorotea Petterssons Boot Camp “Write to feel better” har fått mig att börja skriva mer för hand igen, något jag gjorde betydligt oftare förr. Det är nåt särskilt med att skriva för hand, det blir ofta(st) helt andra saker som kommer på pränt, vilket är spännande och ibland skrämmande. 🙀 Bra för mig är det oavsett. Jag har redan fått flera aha-upplevelser. Tacksam.

Och riktigt nöjd är jag över min skrivplanering, som har skapat ett lugn; jag behöver inte skriva allt med en gång. Hahaha.

©Cath-signatur 1

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *